17. mai 2022. Glade Takter synger på Skoggata omsorgsbolig. Korkonsert og allsang i solskinn! Dirigent Heidi Brathagen ytterst til høyre.

17. mai 2022. Glade Takter synger på Skoggata omsorgsbolig. Korkonsert og allsang i solskinn! Dirigent Heidi Brathagen ytterst til høyre.

Glade Takter

Repertoaret er svært allsidig. Vi synger alt fra jazz, viser, klassisk, folkemusikk, evergreens, sang fra mange land og mange språk og musikaler. Det meste er arkivert som lydfiler og aktuelt repertoar lagres tilgjengelig for koristene. Vi har også årlige helgeseminar.


Glade Takter arrangerer egne konserter og deltar ellers på ulike aktiviteter og konserter lokalt. Koret drar også på reiser, både innenlands og utenlands. Den siste i 2019 gikk til Scarborough og Whitby i England. Da synger vi like gjerne på institusjoner som i kirker og konsertlokaler.

I 2021 var det avhengig av restriksjonene, men vi fikk avholdt vår tradisjonelle 17. maikonsert for beboerene ved Skoggata bo og servicesenter i Moss. Da sto vi ute og sangr for beboere som satt på balkonger og terrassenKoret er medlem av Norges Korforbund!
Vi er bevisste på å videreutvikle vårt repertoar og vår sangkompetanse.

Dette kan sies om oss:

Hvem er vi?

Koret Glade takter er et veletablert blandakor med medlemmer fra hele Mossedistriktet og Vestby. Dette er i ordets rette forstand et gladkor, og det er mye latter og god stemning på øvelsene våre.

Hva synger vi?

Repertoaret er svært allsidig. Vi synger alt fra jazz, viser, klassisk, evergreens og musikaler.

Hvor synger vi?

Koret arrangerer egne konserter og deltar ellers på ulike aktiviteter og konserter lokalt. Koret drar også på reiser, både innnenlands og utenlands. Den siste utenlandsreisen, i 2019, gikk til Scarborough og Whitby i England. Når vi er på slike reiser synger vi like gjerne på institusjoner som i kirker og konsertlokaler.

Hvem dirigerer oss?

Christian Killengreen er vår dirigent til høsten 2023. Koret er på jakt etter ny fast dirigent (se annonse på forsiden).

Hvor øver vi?

På Malakoff vgs skole, Dyrevn. 9 1532 Moss. 

Onsdag kl. 18.00 - 20.30.

Hvorfor synge i kor?

200 000 norske korsangere tar ikke feil! Korsang holder hode og sjel i form. Korsang gir bedre helse og livskvalitet. Korsang øker oksygenopptaket, stimulerer muskler, frigjør endorfiner og dopaminer og gjør deg frisk og glad.

Korsang har dokumentert positiv betydning for livskvalitet, identitet, selvbilde og mestringsfølelse.

Høres ikke dette spennende ut?

Del denne siden