Repertoaret er svært allsidig. Vi synger alt fra jazz, viser, klassisk, folkemusikk, evergreens, sang fra mange land og mange språk og musikaler. Det meste er arkivert som lydfiler og aktuelt repertoar lagres tilgjengelig for koristene. Vi har også årlige helgeseminar.


Glade Takter arrangerer egne konserter og deltar ellers på ulike aktiviteter og konserter lokalt. Koret drar også på reiser, både innenlands og utenlands. Den siste i 2019 gikk til Scarborough og Whitby i England. Da synger vi like gjerne på institusjoner som i kirker og konsertlokaler.

Vi har planer også for 2021, men det avhenger av restriksjonene, men det ser i alle fall ut som at vi får avholdt vår tradisjonelle 17. maikonsert for beboerene ved Skoggata bo og servicesenter i Moss. Da står vi ute og synger for beboerene som sitter på balkonger og terrassenKoret er medlem av Norges Korforbund!
Vi er bevisste på å videreutvikle vårt repertoar og vår sangkompetanse.

Dette kan sies om oss:

Hvem er vi?

Koret Glade takter er et veletablert blandakor med medlemmer fra hele Mossedistriktet og Vestby. Dette er i ordets rette forstand et gladkor, og det er mye latter og god stemning på øvelsene våre.

Hva synger vi?

Repertoaret er svært allsidig. Vi synger alt fra jazz, viser, klassisk, evergreens og musikaler.

Hvor synger vi?

Koret arrangerer egne konserter og deltar ellers på ulike aktiviteter og konserter lokalt. Koret drar også på reiser, både innnenlands og utenlands. Den siste utenlandsreisen, i 2019, gikk til Scarborough og Whitby i England. Når vi er på slike reiser synger vi like gjerne på institusjoner som i kirker og konsertlokaler.

Hvem dirigerer oss?

Heidi E Brathagen er vår dirigent fra 2021.   

Hvor øver vi?

Øvingene våre skal foregå i Krårereirets lokaler under Rådhusbrua i Moss. Men inntil videre treffes vi på skjermen, Teams. Det blir ikke fullgode øvelser, men det har absolutt sin verdi.

Onsdag kl. 18.30 - 21.00.

Hvorfor synge i kor?

200 000 norske korsangere tar ikke feil! Korsang holder hode og sjel i form. Korsang gir bedre helse og livskvalitet. Korsang øker oksygenopptaket, stimulerer muskler, frigjør endorfiner og dopaminer og gjør deg frisk og glad.

Korsang har dokumentert positiv betydning for livskvalitet, identitet, selvbilde og mestringsfølelse.

 

Høres ikke dette spennende ut?